viernes, 30 de junio de 2017

Guanyar perdent, Ferrando “El Tigre de Elche”

Catalunya perdrà el combat del referèndum davant l’Estat espanyol. La majoria de gent ho sabem, inclús molts dels que diuen que es votarà, que guanyarà el si i que serem independents.

Ferrando “El tigre de Elche” era un boxejador que l’any 1965 es va enfrontar a Robinson Garcia, boxejador cubà amb un palmarès extraordinari. Els dos eren noctàmbuls i portaven mala vida. Els amics de Ferrando li dèiem que el cubà li fotria una pallissa que seria un escàndol. Però ell deia “me ha dicho Bernabeu ( el seu preparador) que perdiendo saldre ganando”.


El combat va ser a 8 assalts i en Ferrando el va perdre per punts, li va quedar una cara com un mapa, tal com es veu a la fotografia.



Després del combat que va aguantar dret i rebent de valent, l’hi varen caure sucosos contractes.

Va arribar a boxejar amb Fred Galiana, campió d’España i d’Europa, també va acabar el combat, perdent clar, però aguantant tot el combat. Va fer diners desprès del combat amb Robinson Garcia. Naturalment s’ho va petejar tot amb dones, alcohol etc. etc., però va ser la seva opció, va morir als 57 anys.

Al final el referèndum de Catalunya del 1 d’Octubre serà una manera de guanyar perdent.
 
Després del 1 d’Octubre en tornarem a parlar de Ferrando “El Tigre de Elche”, i a lo millor del torero Guerra (“Guerrita”)

No hay comentarios:

Publicar un comentario